avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Majorari de intarziere pentru neplata CASS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Majorari de intarziere pentru neplata CASS

Tatal meu, pensionar, care a lucrat o perioada ca PFA, a primit o instiintare de la CJAS prin care i se comunica faptul ca datoreaza plata cass plus penalitati de intarziere calculate ptr 4 ani. E corect sa se plateasca majorari de intarziere, in conditiile in care nu a fost niciodata instiintat ca datoreaza aceste sume?

Ce argumente pot fi invocate? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata cass la pensionari pentru pfa aossic aossic Tatal meu este pensionar si are deschis un PFA ca instalator. Pensia pana acum un an era de 1000 RON, iar din 2009 este 1100 RON. Pe PFA castiga maxim 500 RON ... (vezi toată discuția)
Penalitati cas pensionari DarieDaniel DarieDaniel Buna ziua, Lamuriti-ma intr-o problema : Tatal meu are pensie sub 1000 lei, in ultimii ani a avut un venit de 60 ron / AN (mi-a inchiriat apartamentul pt ... (vezi toată discuția)
Problema plata contributie cass pentru o pfa radiata de la orc Herscu Minel Herscu Minel Sotia a primit in data de 29.12.2010 o somatie de la CJAS impreuna cu \"un titlu executor\" pentru plata unei sume de 2400 lei, reprezentand contributie CASS ... (vezi toată discuția)