avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invinuit - fisa medicala falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invinuit - fisa medicala falsa

buna seara am primit si eu o citatie de la parchet ca INVINUIT pentru articolul 291 din C.P .m-am informat si mi sa spus ca ar fi vb despre o fisa medicala falsa de la dosarul meu pentru obtinerea permisului auto.Trebuie sa ma prezint pe data de 25.03.2011 la parchetul de pe langa curtea de apel ploiesti .Cum sa procedez cum ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: danny69 , utilizator 22:10, 16 Aprilie 2012
de unde sti caeste vorba despre fisa medicala ? aceeasi problema o am si eu adica citatia totla parchetul din ploiesti tot art 291 dar nu stiu ce contine doasarul tu de unde sti ?
cam ce ma asteapta ?ce sentinta?
Textul infractiunii de uz de fals prevede:
Art. 291. - Uzul de fals
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnãturã privatã, cunoscând cã este fals, în vederea producerii unei consecinte juridice, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, si cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendã când înscrisul este sub semnãturã privatã.
Mai mult decat atat exista posibilitatea si a anularii permisului de conducere in situatia in care se va constata ca acea fisa medicala este intr-adevar falsa, ca ati cunoscut acest lucru uzand de a ea pentru ca aceasta sa produca consecinte juridice si dvs. in realitate nu sunteti apt medical pentru a conduce.
Luati legatura cu un avocat si acesta va va explica ce probe sa aduceti in apararea dvs.


Buna, am primit si eu aceeasi citatie ca invinuit pt art.291 CP si nu stiu despre ce este vb.
Ce numar de dosar apare la voi? Poate e vorba de acelasi? A mai aflat cineva ceva, despre ce ar putea fi vorba?
1147

Alte discuții în legătură

Citatie raluca30 raluca30 Buna ziua, Am primit o citatie de la parchet, in care sunt chemata in 22 martie, in calitate de invinuit, pentru art.291.Cp Habar nu am de ce sunt chemata? ... (vezi toată discuția)
La parchet maria20094553 maria20094553 Azi , 30 Mai 2011, am fost la Parchet - Curtea de Apel , Ploiesti , in legatura cu fisa medicala la permisul obtinut de mine in 2004 . In 2006 mi-a fost dat ... (vezi toată discuția)
Fals uz de fals - plangere la parchet? crocobau2 crocobau2 Buna ziua, In 2006 am preschimbat permisul de conducere pt. [b]ca am schimbat domiciliul[/b]. Am fost la vizitele medicale intr-un cabinet care nu era ... (vezi toată discuția)