avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident pe trecera de pietoni
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident pe trecera de pietoni

buna .la sfirsitu lui octombrie 2010, am fost lovit de un autoturism inmatriculat in bulgaria ,pe trecerea de pietoni,am 55zile ingrijiri medicale ,as dorii sa stiu daca pot sa cer despagubiri de la compania de asigurare si unde trebuie sa ma adresez .
se poate solicita despagubiri inclusiv la o firma din bulgaria.ar fi indicat sa va interesati daca nu are un corespondent cu vreo firma din romania.ar trebui sa va constituiti parte civila sa evitati anumite cheltuieli.
Trebuie sa formulati cerere de constituire parte civila in dosarul
de umarire penala, in care veti preciza despagubirile pe care
le veti solicita.
Va puteti adresa Fondului de Protectie al Victimelor Strazilor, aveti aici datele de contact: [ link extern ]
Insa inainte de a-i contacta, este bine sa consultati un avocat, pentru a va asigura ca parcurgeti toti pasii necesari pentru a primi un raspuns pozitiv.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
Zurich Broker, Consultant asigurari
In conditiile in care autovehiculul care v-a lovit nu era asigurat va puteti adresa Fondului de protectie al victimelor strazii pentru despagubire.
Daca autovehiculul avea asigurare de raspundere civila valabila atunci trebuie sa va adresati corespondentului in Romania al societatii emitente a asigurari de raspundere civila.
Buna ziua,

In momentul de fata, numai asiguratorul RCA (grajdanska otgovornost – in limba bulgara) va putea confirma valabilitatea politei prin intermediul corespondentului.
In Romania.
Asirom este corespondent pentru Bulstrad, fiindca ambele societati de asigurare sunt membre ale Vienna Insurance Group, iar Avus International este corespondent pentru restul asiguratorilor bulgari.

AVUS INTERNAŢIONAL

Adresa:

Bd. Unirii, nr.2, bl. 8 A ,sc. 1, et.4, ap. 19+20, sect.4, cod 040104, Bucureşti, România

Telefon:
+4 021 337 41 65
+4 021 337 41 66
+4 021 337 41 67
+4 0744 490 490
Fax: +4 021 336 67 34

E-mail:
office@avus.ro
Web:
www.avus-group.com

Insurance Claims Advisers

Alte discuții în legătură

Victime in accident rutier produse de un sofer baut cu masina inmatriculata in bulgaria Danbby Danbby Buna ziua, Pe data de 21.11.2010, nasul meu si copilul lui au suferit un grav accident de circulatie in Mamaia. A fost lovit de o masina inmatriculata in ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate recuperare dauna totala de la firma de asigurari din bulgaria costin2be costin2be Autoturismul propietate personala a fost avariat intr-un accident rutier provocat de un sofer roman ce se afla la volanul unui autoturism inmatriculat in Rep ... (vezi toată discuția)
Accident masina un_dan70 un_dan70 buna seara ma numesc dan si am o problema.acum 2 zile am fost implicat intr-un accident de circulatie cu o alta masina.desi in urma procesului de constatare al ... (vezi toată discuția)