avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despagubiri salariale dupa reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despagubiri salariale dupa reintegrare

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
In urma unei reintegrari am platit cof.H.J.toate drepturile ce decurg din lege (drepturi salariale,tichetele de masa,co cuvenit,primele de vacanta)dar nu am platit insa premile care s-au acordat pe acesta perioada.(2)
In CCM este stipulat ca" premierea personalului se face ori de cate ori se considera necesar,in funtie de posibilitati,pentru stimularea si recunoasterea activitatii deosebite prestate de un angajat"
Santem obligati sa platim si aceste prime?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Interpretare - "toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat" Paul Simion Paul Simion Speta: angajatul castiga procesul prin care a solicitat anularea deciziei de concediere si obtine o sentinta prin care fostul angajator este obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Poate angajatorul sista unilateral acordarea tichetelor de masă ... geid geid Poate angajatorul sista unilateral acordarea tichetelor de masă prevăzute în CCM în vigoare, invocând Legea austeritatii nr 296/2023? (vezi toată discuția)
Drepturi banesti -reintegrare popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma reintegrarii pe vechiul loc de munca un salariat a beneficiat de acordarea drepturilor banesti. Dar in perioada concedierii -reintegrarii ... (vezi toată discuția)