avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Protocol incheiat cu Consiliul judetean si proiectantul
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Protocol incheiat cu Consiliul judetean si proiectantul

Mi se cere, sa fac un protocol cu CJ si proiectantul, eu lucrand la o firma de constructii pentru a stabili niste termene de clarificari privind neconcordantele din proiect. Sunt novice in ceea ce priveste acest domeniu.....si am nevoie de ajutor privind forma si continutul pe care terbuie sa le aiba un astfel de protocol.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce documente ar trebui sa prezinte un subcontractant ? alexandru_grigoras alexandru_grigoras Buna ziua! Sunt incepator in acest domeniu de achizitii publice lucrand pentru un operator economic. As avea nevoie de putin ajutor sa ma pot ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost trimis un proces de la curtea de apel la tribunal pe ... utilizator16eu utilizator16eu Mi-a fost trimis un proces de la curtea de apel la tribunal pe motiv de necompetemta. La dosar se mai afla si o cerere de ajutor judiciar dar si o cerere de ... (vezi toată discuția)
Viciu de procedura? d_alinaoana d_alinaoana Este vorba despre un proiect pe fonduri, POR 5.2 - Turism. Procedura de achizitie principala a contractului este in curs de desfasurare - prin Ordinul ... (vezi toată discuția)