avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Post de conducere si ANFP
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Post de conducere si ANFP

Am inteles ca mai nou ANFPul organizeaza examenul pentru posturile de conducere.
Intrebarea mea este :pentru postul de sef birou -prin promovare a persoanei in cadrul aceluiasi serviciu-se prezinta cei de la ANFP personal sau examenul poate fii organizat de catre primar prin numitea unei comisii din interiorul unitatii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 10:59, 2 Aprilie 2011
a.n.f.p -ul organizeaza.
Si se prezinta cei de la ANFP Bucuresti la primarie ?
Nu. Atat promovarile pe functii de conducere cat si ocuparea functiilor vacante de conducere se tin la Bucuresti .
Vezi art.58 din 188/1999 actualizata .
Sa inteleg ca persoana trebuie sa mearga la Bucuresti ?
Fiind vorba de o promovare in cadrul aceluiasi serviciu,se presupune ca functionarul chiar desfasoara activitatea respectiva sau stie despre ce este vorba,de ce nu se organizeaza un examen pe plan local,vorbind de o functie de sef birou,primarul nu poate organiza?Nu vorbim de o recrutare.

Alte discuții în legătură

Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Concurs sef serviciu la primarie de comuna patriciabibi patriciabibi am fost din 2009 pe functie contractuala ca sef birou, din septembrie 2010 s-a reorganizat si ne-a trecut pe toti din primarie pe functii publice, eu fiind ... (vezi toată discuția)