luminic 
	    	Utilizator

luminic 
	    	Utilizator	    

paraschiv.ionel 
	    	Utilizator

paraschiv.ionel 
	    	Utilizator	    

luminic 
	    	Utilizator

luminic 
	    	Utilizator	    

Marcelpascu	                   

Care ati mai trecut prin asa ceva,, fetita mea are 8 luni , ce sanse am sa o iau pe la mine acasa , mama ei nu vrea sa iese cu ea prin ors ,doar sa ma duc ... (vezi toată discuția)
	                    Marcelpascu	                   

Care ati mai trecut prin asa ceva,, fetita mea are 8 luni , ce sanse am sa o iau pe la mine acasa , mama ei nu vrea sa iese cu ea prin ors ,doar sa ma duc ... (vezi toată discuția)

ContSters57553	                   

In caz de divort, daca unicul copil mi-a fost incredintat mie in calitate de mama se poate ca tatal sa isi viziteze copilul DOAR in prezenta mea? (vezi toată discuția)
	                    ContSters57553	                   

In caz de divort, daca unicul copil mi-a fost incredintat mie in calitate de mama se poate ca tatal sa isi viziteze copilul DOAR in prezenta mea? (vezi toată discuția)

dragomirmihai87	                   

Buna ziua,
In urma unor probleme eu si sotia trecem printr-un divort.
      -La ora actuala eu m-am mutat cu domiciulul de la acasa,iar sotia ma lasa sa ... (vezi toată discuția)
	                    dragomirmihai87	                   

Buna ziua,
In urma unor probleme eu si sotia trecem printr-un divort.
      -La ora actuala eu m-am mutat cu domiciulul de la acasa,iar sotia ma lasa sa ... (vezi toată discuția)