avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări balica roxana
                      Utilizator

balica roxana
                      Utilizator                    

cioareccarmenmariana	                   

Am fost dată în judecată (în pretenţii)de asociaţia de locatari pentru plata unor cheltuieli de întreţinere.La primul termen judecătorul a solicitat ... (vezi toată discuția)
	                    cioareccarmenmariana	                   

Am fost dată în judecată (în pretenţii)de asociaţia de locatari pentru plata unor cheltuieli de întreţinere.La primul termen judecătorul a solicitat ... (vezi toată discuția)

nicoleta dumitru	                   

buna ziua, 
stie cineva cat costa o expertiza contabila facuta la asociatia de locatari pe un an? (vezi toată discuția)
	                    nicoleta dumitru	                   

buna ziua, 
stie cineva cat costa o expertiza contabila facuta la asociatia de locatari pe un an? (vezi toată discuția)

Shaiya	                   

Am fost data in judecata de Asociatia de proprietari pentru neplata intretinerii. Pentru ca am copilas mic nu m-am putut prezenta la proces si acesta s-a ... (vezi toată discuția)
	                    Shaiya	                   

Am fost data in judecata de Asociatia de proprietari pentru neplata intretinerii. Pentru ca am copilas mic nu m-am putut prezenta la proces si acesta s-a ... (vezi toată discuția)