avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce forma de contract pot incheia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce forma de contract pot incheia

pt. ca srl-ul sa nu aibe prea multi angajati ... doar 2, poate incheia contract de colaborare cu pers. fizica neautorizata. Asta pt. ca 2 sunt de ajuns sa fie platiti de firma chiar si cand nu are activiate ... sunt perioade cand nu e de lucru 2-3 sapt. chiar si cateva luni, apoi e de lucru suficient sau prea mult . Nu e vb. de sezon sau ... pur si simplu asa se intampla: e de lucru, nu e de lucru , iar e de lucru , iar .., ... La 2 angajati daca fac socoteala la un an ies bine, chiar daca sunt platiti si in perioadele moarte, dar la mai multi angajati ... devine aiurea ... riscant. Doresc o forma de colaborare cu persoanele fizice neautorizate la care voi apela (separat de cei doi angajati) pt. prestari serv. dar taxele sa nu fie mai mari de 20 %

Alte discuții în legătură

Ce forma de contract pot incheia ContSters205308 ContSters205308 pt. ca srl-ul sa nu aibe prea multi angajati ... doar 2, poate incheia contract de colaborare cu pers. fizica neautorizata. Asta pt. ca 2 sunt de ajuns sa ... (vezi toată discuția)
Se mai fac contracte de colaborare ContSters205308 ContSters205308 pt. ca srl-ul sa nu aibe prea multi angajati ... doar 2, poate incheia contract de colaborare cu pers. fizica neautorizata. Asta pt. ca 2 sunt de ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Este legala forma unui contract de colaborare pt un job de 4h pe o perioada de 2 luni? anamaria_ioan anamaria_ioan Am citit mai multe opinii despre acest subiect pe forum si am inteles ca nu exista un temei legal pt un contract de colaborare intre un SRL si o pers fizica, ... (vezi toată discuția)