avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce forma de contract pot incheia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce forma de contract pot incheia

pt. ca srl-ul sa nu aibe prea multi angajati ... doar 2, poate incheia contract de colaborare cu pers. fizica neautorizata. Asta pt. ca 2 sunt de ajuns sa fie platiti de firma chiar si cand nu are activiate ... sunt perioade cand nu e de lucru 2-3 sapt. chiar si cateva luni, apoi e de lucru suficient sau prea mult . Nu e vb. de sezon sau ... pur si simplu asa se intampla: e de lucru, nu e de lucru , iar e de lucru , iar .., ... La 2 angajati daca fac socoteala la un an ies bine, chiar daca sunt platiti si in perioadele moarte, dar la mai multi angajati ... devine aiurea ... riscant. Doresc o forma de colaborare cu persoanele fizice neautorizate la care voi apela (separat de cei doi angajati) pt. prestari serv. dar taxele sa nu fie mai mari de 20 %

Alte discuții în legătură

Ce forma de contract pot incheia ContSters205308 ContSters205308 pt. ca srl-ul sa nu aibe prea multi angajati ... doar 2, poate incheia contract de colaborare cu pers. fizica neautorizata. Asta pt. ca 2 sunt de ajuns sa ... (vezi toată discuția)
Se mai fac contracte de colaborare ContSters205308 ContSters205308 pt. ca srl-ul sa nu aibe prea multi angajati ... doar 2, poate incheia contract de colaborare cu pers. fizica neautorizata. Asta pt. ca 2 sunt de ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Este legala forma unui contract de colaborare pt un job de 4h pe o perioada de 2 luni? anamaria_ioan anamaria_ioan Am citit mai multe opinii despre acest subiect pe forum si am inteles ca nu exista un temei legal pt un contract de colaborare intre un SRL si o pers fizica, ... (vezi toată discuția)