avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sesiunea
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sesiunea

1.in timpul facultatii ati invatat doar in sesiune sau si pe parcursul anului?(la citit ma refer)?
2.in sesiune cate ore alocati cititului?
ms mult,mi-ar fi de folos raspunsurile
Cel mai recent răspuns: isabelap , utilizator 21:48, 24 Mai 2011
Si in timpul sesiunii dar nu numai . Ori de cite ori a fost nevoie si m-a captivat un sau mai multe ramuri . As dori sa imi spuneti si mie la ce va este de folos acest raspuns . M-at facut nitelus curioasa . Va astept sa reveniti .
Pana la sesiune am parcurs de 3 ori materia la fiecare examen. Prima data citit in intregime si subliniat ce consideram important .A doua oara transcris sublinierile pe coli sintetizat . A treia oara extras din transcriere si mai sintetetizat . Cu cateva zile inainte de examen am parcurs doar ultimele extrase . Daca sari materia nu vei intelege nimic mai tarziu cand te vei lovi de subiectul rerspectiv si nu vei sti unde sa deschizi cartea.
Eu cred ca a facut un lucru bun ca a intrebat..., probabil vorbim cu un student la inceput de drum, caruia i-ar fi de folos cateva sfaturi despre cat si cum sa invete.Hai sa ne amintim cu totii cata materie este de asimilat in facultatea de drept, ca nu e o facultate usoara, si orice sfat ar fo fost bine-venit :D
1. Nu,nu doar in sesiune,pe tot parcursul anului. La unele discipline este mai mult de invatat si atunci nu prea iti permiti sa inveti doar in sesiune. Insa asta difera de la persoana la persoana, Sunt unii care invata si retin mult mai usor si mai bine in sesiune.
2. :hm: Depinde de disciplina. Pentru cele patru discipline de...baza (Civil,Penal+proceduri),alocam mai mult timp. Asta nu inseamna ca le neglijam pe restul,care desi poate pareau mai usoare,la o lectura mai atenta,mai detaliata,te faceau sa iti schimbi parerea. ;)
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
luiza2008, utilizator
buna. ca tot venii vorba de sesiune, se apropie si la mine sesiunea, si am ceva de rezolvat, si nu gasesc niciunde: Cazul Peck contra Regatului Unit privind dreptul la imagine. am cautat si pe site-ul CEDO, si peste tot si nu gasesc:( ma puteti ajuta? va rog mult.va multumesc :(

Alte discuții în legătură

Stabilire plan profesional Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua ! Numele meu este Andrei si am 17 ani. In momentul de fata sunt in clasa a XI a la. profil Stiinte Sociale. Stiu ca nu prea am ce cauta pe aici ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Sunt student la drept-sfaturi,informatii christianlaw christianlaw Salut,sunt student la facultatea de drept Universitatea Spiru Haret.Sunt la forma de invatamant cu frecventa redusa insa am ambitie si vreau sa ajung ceva in ... (vezi toată discuția)