avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate firma de telefonie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

firma de telefonie

buna ziua..am incheiat acum 6 luni un contract pe 2 ani cu o firma de telefonie(cablu.internet,telefon)acum trebuie sa plec din tara si vreau sa le incid ...se poate?
Cel mai recent răspuns: silviu3marian , utilizator 05:17, 2 Iunie 2011
Cred ca va raspunde contractul pe care l-ati incheiat intre parti! Noi nu stim ce spune in contract!
Se poate dar platiti penalizari pentru lunile cat nu mai stati cu contractul la ei pana la 2 ani.
Se poate rezilia contractul inainte de termen.
Inainte de reziliere studiati-l cu atentie. De obicei firmele de cablu includ in contract unele facilitati ( minute gratuite, decodor, etc).
Sunt unele contracte care prevad ca in caz de reziliere inainte de termen trebuie sa se plateasca o anumita suma de bani ( 100-300 euro).


mda..cam asa scrie si la mine in contract ca trebuie sa le platesc despagubiri..o sa ma gandesc daca merita sa le platesc dupa cum i-mi merge si mie netu...:D
din cate stiu eu, daca nu ti-au oferit ceva gratuit ( telefoane, laptopuri, etc) atunci in mod normal exista o taxa modica de reziliere in nici un caz sute de euro....depinde de contract dar asa ar trebui sa fie

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone - servicii mibile internet cons.star cons.star Buna ziua, As dori sa stiu cum pot incheia contractul pentru internet incheiat cu cei de la vodafone. Am sunat la ei si i-am anuntat ca vreau sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Factura vodafone emisa in baza unui contract reziliat ? bigthx bigthx Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la o problema ivita recent. In data de 22.04.2014 Vodafone a primit de la mine prin curier rapid ... (vezi toată discuția)
Executare silita dannamicaela dannamicaela Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)