avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie publica cu strigare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie publica cu strigare

La primarie a avut loc o licitatie publica cu strigare la care au participat consilieri locali, rude de grad II ale consilierilor locali si …. fiica primarului care este administrator a unei asociatii a crescatorilor de animale din localitate . Tot in acea asociatie a crescatorilor de animale secretar este agentul agricol (functionar public ) … Este legal? Eu stiu ca nu , dar .. se pare ca la primaria noastra este legal . Ce pot face ?:">

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public iojamaria iojamaria As dori sa stiu daca functia de cenzor al unei asociatii de crescatori de animale (nonprofit) este incompatibila cu cea de functionar public, conf. ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier local!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Un consilier local, presedinte al unei cooperative agricole, dupa validarea mandatului prin avocat angajat cheama in judecata primaria pentru o ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)