avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot fi obligat sa montez interfon in apartament?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot fi obligat sa montez interfon in apartament?

asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc.
deoarece nu am fost anuntat si nu am semnat nimic cu nimeni,nu am vrut sa montez interfonul in apartament.
deci ma poate obliga cineva sa montez interfonul?mentionez ca mi-am achitat cheile pt usa de la exterior.


va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:46, 5 Iunie 2011
nu puteti fi obligat sa montati interfon in apartament. Insa este posibil sa nu va convina sa coborati la intrarea in bloc ori de cate ori aveti o vizita.
Nu exista prevedere legala care sa va oblige sa montati interfon
In conditiile in care ati achitat cheile si tag-ul de acces aveti asigurata posibilitatea de utilizare cale de acces,fiind restrictionat numai serviciul de apelare de la interfon si eventual alte facilitati asigurate de generatia de aparatura montata
Nu te poate nimeni obliga ce sa montezi in apartamentul tau.
Si eu sant in aceasta situatie din bloc mai sant si altii , am refuzat interfonul .L-i sa luat pentru interfon 135 lei ,au platit numai cei care au dorit sa-si puna interfon. In schimb a trebuit sa platesc cardul de acces in bloc 5 lei bucata . In cazul in care se strica cititorul de carduri de acces in bloc platesti si tu reparatia .
In apartament nu va poate obliga nimeni.Dar exista o instalatie comuna,care
cred ca trebuie platita fiind pe suprafata indiviza.
Sigur ca trebuie sa montezi interfon in ap. din moment ce usa de la intrarea in bloc e incuiata toti cei care vin la tine (musafiri, posta, politie etc.) nu trebuie sa deranjeze pe ceilalti sa le deschida usa .

Alte discuții în legătură

Dreptul de acces la proprietate East17 East17 La noi la bloc ne-an pricopsit c-o sefa de asociatie de proprietari care e avocata si ameninta in stanga si-n dreapta pe toti ca daca nu acceptam ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa sa montez un interfon interior de apartament? ContSters255787 ContSters255787 buna ziua all..as dori o informatie..din titlu de mai sus...costul cu totul la montare..aparat.chei.cablu,manopera etc..va multumesc..astept un raspuns la ... (vezi toată discuția)
Interfon user43 user43 Asociatia de proprietari a decis montarea interfonului pe scara. Am dreptul sa refuz montarea aparatului in apartament si sa accept doar cheia de la ... (vezi toată discuția)