avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... asistent medical italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

asistent medical italia

cum pot sa-mi recuperez riconosimento ?mai explicit ..mi-am depus actele printr-o firma numita [editat] din cluj anul trecut in iulie si de abia acum mi-au trimis prin e mail ca mi-a iesit recunoasterea!ei colaboreaza cu [editat]!nu am semnat absolut nici un contract cu ei dar vreau sa-mi recuperez originalul!ma poate ajuta cineva?!!!!cum sa procedez?!!!!?????????:">
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Inselaciune cazare ContSters490239 ContSters490239 Buna ziua! Am gasit pe un site de anunturi un apartament in Cluj pentru perioada unui festival . Am luat legatura cu presupusul proprietar prin email si mi-a ... (vezi toată discuția)
Drept international pink_sgt pink_sgt Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu privire la o problema legata de drept international. Fratele meu s-a casatorit in america in anul 2007, in 2011 s-a ... (vezi toată discuția)
Alooo instanta ? care este adevarul pana la urma ? Gyna Gyna Am citit pe aici atatea incat imi explodeaza capul ! Vreau adevarul !Datoriile vandute de banci camatarilor recuperatori si castigate in instanta dupa 10 ani ... (vezi toată discuția)