MihaelaMiki 
	    	Utilizator

MihaelaMiki 
	    	Utilizator	    

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator	    

a fost un certificat de mostenitor unde cei doi frati au cedat partea lor in favoarea matusii mele..
succesiunea mostenirii nefiind facuta...
 narcisa_salbatica, utilizator
 narcisa_salbatica, utilizator 	
			 MihaelaMiki 
	    	Utilizator

MihaelaMiki 
	    	Utilizator	    

Mihaela Enache 
	    	Avocat

Mihaela Enache 
	    	Avocat	    

Mama dvs,. nu putea dona in conditiile in care avea doi copii .Donatia se anuleaza pentru ca incalca rezerva succesorala a copiilor.
 carmenbarbulescu	                   

Am uitat să precizez faptul ca matuşa şi unchiul meu nu au avut copii.
ªi încă ceva...va rog..ce înseamna faptul că mama nu a acceptat moştenirea de ... (vezi toată discuția)
	                    carmenbarbulescu	                   

Am uitat să precizez faptul ca matuşa şi unchiul meu nu au avut copii.
ªi încă ceva...va rog..ce înseamna faptul că mama nu a acceptat moştenirea de ... (vezi toată discuția)

Elena27R	                   

Buna ziua,
Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
	                    Elena27R	                   

Buna ziua,
Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)

jotwd	                   

In urma decesului matusii mele, unchiul o pune pe mama sa semneze la notar renuntarea la mostenire dupa sora, aceasta neavand copii.
Intrebarea mea este, mai ... (vezi toată discuția)
	                    jotwd	                   

In urma decesului matusii mele, unchiul o pune pe mama sa semneze la notar renuntarea la mostenire dupa sora, aceasta neavand copii.
Intrebarea mea este, mai ... (vezi toată discuția)