avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Echivalare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Echivalare

Buna ziua
Am o nelamurire si anuma :un politist a lucrat 12 ani in grupa I-a de munca(pana in anul 2001),dupa care a mai lucrat inca 10 ani in grupa speciala,de fapt a muncit in acelasi loc de munca,de ce reducere a varstei de pensionare beneficiaza?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calculul vechimii pentru grupa i si ii de munca cumulate Solomonea Solomonea Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri..... ! Tatal meu are varsta de 58 de ani si are munciti 11 ani la grupa I si 21 la grupa II ! Am inteles ... (vezi toată discuția)
Lamurire grupa i de muncã alexandraungurean alexandraungurean Bună ziua. Vă rog să mă lămuriţi într-o privinţă. Tatăl meu împlineşte în februarie 2014, 34 ani de muncă la Grupa I (CFR conform prevederilor ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare grupa a ii-a de munca herminav herminav Buna ziua, Salariat (30.05.1960) o vechime in munca de 40,7 a lucrat in grupa a II-a de munca 17,8 (1983-2001). Stiam ca pentru grupa II-a se acorda 3 luni ... (vezi toată discuția)