avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cursuri finantate din fonduri structurale europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cursuri finantate din fonduri structurale europene

Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se va elibera o diploma recunoscuta de Min.Muncii si vom fi si renumerati cu bani din fonduri structurale europene pt. efectuarea acelui curs.Au trecut 5 luni de la examenul de absolvire si banii nu ni s-au dat.Doar diploma.Ni se spune mereu ca banii nu au venit inca si nu se stie cand vor veni.Cui sa ne adresam?Suntem 23 de cursanti in situatia asta si saptamana viitoare mai termina inca 23 alt curs. Suntem tepuiti in stil mare.Protectia consumatorului spune ca nu intra in efara lor de competenta.ITM sau Min.Muncii au drept de verificare, si dispunerea masurilor,in cazul de fata?
Cel mai recent răspuns: monica0114 , utilizator 15:21, 29 Septembrie 2011
Bani remuneratia pentru absolvire cursuri?. Sunt niste indemnizatii prevazute legal in POSDRU pentru cursanti absolventi. Daca nu vi s-a platit e probabil o sa va faca mai tarziu, pentru ca fonduri ajung dar cu niste greutate. Mai aveti rabdarea.
Ce norocosi oamenii. Puteti sa ne spuneti si noua ce cursuri au fost alea in care, pe langa ca te-au invatat ceva, te-au mai si platit pentru ca ai mers la acel curs?
D-lui George_Neagu. Deocamdata nu ne consideram norocosi.Cursul care l-am facut eu a fost de lucrator in comert si acum este in derulare cursul de brutar.Nu pot sa spun ca as fi o vanzatoare buna, daca ma raportez la cate lucruri s-au prezentat la curs.Si nici nu am vazut vreun ban pana acum.Si nici nu cred ca vom vedea vreun leu, dupa cum suntem informati.
d-lui avocat ii pot spune ca am facut cursul in perioada noiembrie 2010 - ian . 2011.Cat de greu vin banii astia.Dupa 1 an?
Pai au trecut doar cateva luni. Banii vin intr-adevar cu greutate.
In schimb colegii mei v-au atras atentia si asupra faptului ca ar trebui sa va considerati norocosi si pentru faptul ca ati putut face un curs de calificare gratuit. Multi platesc bani suficient de multi pentru a reusi sa isi ia o diploma.Nu cred ca v-ati dus la curs doar pentru bani. Sau cel putin nu acesta ar fii trebuit sa fie motivul principal. Uniunea Europeana da acesti bani pt ca dumneavoastra sa reusiti sa va integrati pe piata muncii.

Alte discuții în legătură

Subventie posdru ContSters143145 ContSters143145 Care sunt criteriile in functie de care se acorda sau nu subventii cursantilor care participa la cursuri de calificare pe proiecte europene? Cine stabileste ... (vezi toată discuția)
Cursuri CatalinDonose CatalinDonose Buna ziua! Am o societate comerciala cu obiect de activitate formarea profesionala.Pe langa cursurile de calificare avem si cursuri de Igiena.Am incasat de la ... (vezi toată discuția)
Care este treaba cu banii dati dupa absolvirea unui curs? Luminitza_05 Luminitza_05 Am vazut ca exista cursuri care dupa absolvire asigura cursantilor o indemnizatie de cateva sute de lei. Poate sa imi spuna cineva de unde vin acei ... (vezi toată discuția)