avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... hotarare judecatreasca -ajutoooor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

hotarare judecatreasca -ajutoooor

buna ziua ,sunt o pfa si am avut un proces cu o sc pt recuperarea unei sume de bani pe care aceasta sc nu mai vrea sa ii mai dea din rea vointa.Dupa vreo trei termene eu am castigat dar aceasta sc a facut cerere in anulare iar dupa doua termene le-au admis lor cererea.Se mai poate face ceva ,avand in vedere ca avcatul a mers pe OUG 119/2007???? Va rog sa imi dati si dvs un sfat !!!!As putea sa ii mai dau in judecata pe alta ordonanta????poate ceva cu martori ?????nu ma las pt ca am muncit pt acei bani si nu vreau sa ii pierd ,fiind vorba de o suma maricica!!!!!! va rog ajutati-ma!!!!!!am avut si acte doveditoare dar degeaba ,de asta spuneam daca se poate ceva cu martori caci am.Multumesc!!!!!!
Cel mai recent răspuns: coman cristina , utilizator 17:20, 18 Iunie 2011
actiune pe fond, cu plata taxei de timbru la valoarea pretentiilor.
taxa de timbru ,adica 10% din valoare ?????
taxa judicara de timbru aproximativ +/- 3% din valoare, dar puteti incerca si solutionarea pe cale amiabila la un birou de mediator, poate aveti mai mult de castigat
birou de mediator ?????? ma scuzati ,dar nu am auzit ca ar exista asa ceva in orasul meu!! cred ca trebuie sa ma interesez mai bine!!!nu cred ca ajung nicaieri pe cale amiabila ca sunt niste tampiti (aceasta sc) ,ma scuzati de limbaj!!!!,dar am ajuns la capatul rabdarii !!!!!!!!!cu banii si munca mea ,am ajuns sa umblu ca un nebun pe la usile tribunalului!!!!!!!
Daca nu credeti ca aveti sanse sa stingeti litigiul pe cale amiabila medierea nu va poate ajuta.

Singura cale este sa introduceti o actiune pe calea drepului comun, insa asa cum au mentionat colegii mei veti plati taxa de timbru la valoare.

Atat pe cale Ordonantei de plata, cat si pe calea Somatiei de plata nu se admite decat proba cu inscrisuri. Va puteti folosi de martori numai pe calea dreptului comun.

Alte discuții în legătură

onorariu mediator pentru litigiu apartament balan-ana balan-ana buna ziua, vreau sa fac un contract de mediere prin care sa sting un litigiu pt un apartament. deja m-am inteles cu partea adversa pe cale amiabila dar ... (vezi toată discuția)
Succesiune bonea bonea pentru o masa succesorala compusa din:o masina marca daweoo matiz evaluata de notar la suma de 3000 dolari,pentru un loc de veci cu doua cripte evaluate de ... (vezi toată discuția)
Imprumut anisiaileana anisiaileana am imprumutat in26iul2006 o persoana cu suma de 400 mil lei vechi,com¡ntract legalizat la notar,fara garantie.scadenta a fost in26iul2007.pers refuza sa ... (vezi toată discuția)