avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recurs si conexare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recurs si conexare

Sunt acelasi individ, MARIAN CIOROIANU depensionat printr-o decizie data de I.N.E.M.E.R.C.M. Bucuresti ,ulterior insusita si aplicata si de C.N.P.A.S. Dolj. decizii pe care le-am contestat separat la Trib.Dolj luand astfel nastere doua dosare evident cu termene diferite.Am avut cate 5 termene in fiecare dosar motivele de amanare fiind dintre cele mai ciudate-exp.,,amana cauza pt ca intimata sa depuna intampinare,amana cauza pentru ca intimata sa observe precizarile facute de contestator, amana caua pentru a face adresa catre intimat sa depuna la dosar actele care au stat la baza emiterii deciziei, amana cauza pt. a se observa de catre contestator intampinarea si actele anexe in aparare s.a.m. d. La ultimul termen 14.06 2011 dosarul nr,18271/63/2010 cu I.N.E.M.R.C.M. se solutioneaza cu respingere in absenta mea .Anterior absentei am formulat catre presedintele tribunalului un memoriu in care ii ceream explicatii privind tergiversarea solutionarii precum si motivele nepunerii in discutie a conexarii celuilalt dosar 19471/63/2011/cu CNPAS unde aveeam termen pe 20 06.2011. si unde existau cereri de conexare nesolutionate.Am regasit memoriu la care repet nu mi s-a raspuns , depus la primul dosar. Asadar primul dosar a fost respins, nu cunosc motivatia, urmeaza probabil cel de-al doilea cu CNPAS la care din nou nu m/am prezentat -dar exista cereri de judecare in lipsa si intrebarea mea pentru dumneavoastra este/
Pot formula o singura cerere de recurs in care sa invoc printre altele refuzul nejustificat inca al conexarii celor doua cauze .? Exista vreo modalitate ca cele doua caze sa fie judecate,rejudecate, deduse judecatii fie si in recurs impreuna?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...

Alte discuții în legătură

Poate dispune o instanta superioara atasarea unui dosar civil la un altul daca in cele doua cauze s-a formulat contestatie in anulare? Marian Cioroianu Marian Cioroianu Pe rolul instantei din cadrul Curtii de apel Craiova, am doua cauze privind contestatii impotriva a doua decizii privind neincadrarea in grad de ... (vezi toată discuția)
Magistrati in slujba guvernului?! Marian Cioroianu Marian Cioroianu TERGIVERSAREA NEMOTIVATA A CONEXARII./JUDECATORI IN SLUJBA GUVERNULUI TEMBEL?! Mesaj buna ziua ! Am ajuns la al 6 lea termen si cei doi judecatori ... (vezi toată discuția)
Recurs - solutie de amanare pentru lipsa de procedura alinabuzaianu alinabuzaianu Buna ziua, Am un dosar (contestatie decizie de concediere) aflat in faza de recurs la Curtea de Apel Ploiesti. Dupa sentinta data de instanta de fond ... (vezi toată discuția)