Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acreditarea de catre AJOFM, conform Legii nr. 76/2002 si HG nr. 277/2002

In ce conditii firmele avand codul CAEN 7810 si realizand servicii de informare/consiliere/mediere a muncii pe piata interna sunt obligate sa se acrediteze la AJOFM?
Este corect ca aceasta obligatie este valabila doar daca firma respectiva intentioneaza sa incheie contracte de colaborare cu AJOFM-ul si in consecinta sa solicite pentru aceasta activitate fonduri de la bugetul asigurarilor pentru somaj?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Acreditare srl cu cod caen 7810 Quies Quies Buna seara, Suntem 2 asociati care doresc sa infiinteze un SRL cu cod CAEN 7810. Am dori sa obtinem acreditarea pentru medierea fortei de munca pe piata ... (vezi toată discuția)
Conditii speciale srl obiect de activitate referitor la plasarea fortei de munca? plummy plummy Pentru autorizarea la Registrul Comertului a activitatilor 7810 - Act. ale ag. de plasare a foreti de munca 7820 - Act de contractare, pe baze temporare, a ... (vezi toată discuția)
Obligatii in cazul acreditarii pentru medierea fortei de munca giminy giminy Buna ziua, am o firma cu cod caen 7810 si as dori sa obtin acreditarea ANOFM. Am inteles ca in cazul in care o firma de plasare a fortei de munca obtine ... (vezi toată discuția)