avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere in magistratura

Sunt foarte proaspat absolvent si as dorii sa incep cu inceputul..Daca tot sunt licentiat in drept vreau sa ma apuc sa invat dreptul.Deci rog pe cineva cu adevarat avizat sa ma indrume.Intrebarile ar fii:care sunt cartile si autorii, cele mai bune si de unde le pot procura inclusiv in format electronic.Ma intereseaza in ce masura si in ce procent acestea ma ajuta in conditiile noilor coduri.Vreau sa fac treaba metodica si pe indelete.Nu ma grabesc ,o sa dau o singura data cand o sa fiu pregatit,ori intru ori emigrez inca odata.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Haideti sa invatam impreuna Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua am citit tot ce ati scris pana acum.Este foarte placut sa vezi ca exista persoane care te incurajeaza mai ales ca poti fi un posibil adversar pt ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 onitza86 onitza86 Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i ... (vezi toată discuția)