avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
In legatura cu documentatia aparuta pe www.inspectia muncii.ro, respectiv propunereea tehnica si celelalte fisiere atasate acolo, ce trebuie facut cu ele? se instaleaza ceva pe calculatorul pe care este revisalul, sau nu? alta problema : a aparut noua versiune revisal care permite completarea si depunerea registrului asa cum se cere in Hotărârea de Guvern nr. 500/2011? eu am cautat pe toate site-urile care tin de itm (pe judete) si inspectia muncii dar nu am gasit nimic. ma poate lamuri cineva? nu de alta, dar daca vine 1 august si nu ai depus revisalul asa cum se cere in Hotărârea de Guvern nr. 500/2011 te trezesti cu domnii de la ITM ca-ti vin in control si-ti pusca o amenda de.....vai de capul tau. apropo am sunat si la ITM dar nimeni nu ma poate lamuri, se dau raspunsuri ambigue, cum ar fi: mai reveniti cu un telefon peste 2-3 zile, sau 'stiti, colega care se ocupa cu asta lipseste azi'
astept raspuns, poate ma lumineaza cineva. mersi
Nu a aparut nicio versiune noua a programului REVISAL ... inca se lucreaza la aceasta, precum si la Ordinul privind procedura de acreditare acelor care vor transmite si completa REVISAL-ul pentru altii.
termenul de depunere a revisal dupa hg 500 nu este de 90 zile de la data intrarii in vigoare a hg 500?eu am inteles ca intra in vigoare de la 01.08.2011 si termen depunere 3 luni-31.10.2011
alexandra24 a scris:

termenul de depunere a revisal dupa hg 500 nu este de 90 zile de la data intrarii in vigoare a hg 500?eu am inteles ca intra in vigoare de la 01.08.2011 si termen depunere 3 luni-31.10.2011


Nu este asa .. acest termen este prevazut pentru inregistrarea si transmiterea Revisalului privind salariul, sporurile si cuantumul acestora pentru contractele individuale de munca deja inregistrate.
dar pentru celelalte care este termenul?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)