Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz ridicari auto

Buna ziua!

Mi-au ridicat masina de pe bd. Ion Mihalache (p-ta Domenii) pe motiv "colt de interesectie" si as dori sa i dau in judecata, pentru ca eu consider ca au facut un abuz. Masina, intr-adevar era la aproximativ 50 cm de sfarsitul trotuarului dar era parcata regulamentar dreapta, intr-un loc unde nu este "oprirea interzisa", iar asa zisa "intersectie" este o strada cu sens unic.

As dori sa stiu care sunt pasi de urmat?
Mentionez ca inca nu mi a venit contraventia de la politie prin posta.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)
Parere privind ridicare auto niculaet niculaet Buna ziua! As dori o parere juridica in urmatoarea speta: In cursul zilei de astazi, masina unui prieten a fost ridicata de pe Calea Giulesti, de catre firma ... (vezi toată discuția)
Abuz al autoritatilor sau vina mea? menes662000 menes662000 Vineri, 15.02.2013 mi-a fost ridicata masina de pe o straduta mica si ingusta din Iasi. Motivul? Nu este scris in p-v pe care l-am primit cand am achitat taxa ... (vezi toată discuția)