avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conditiile in care o societate comerciala este ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat?

Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru declarat? Exista vreo '' portita'' legislativa cu ajutorul careia sa am doar sediu?Dar in cazul in care eu inchei contracte cu diverse cabinete si lucrarile se executa in alta tara,de ce acte suplimentare este nevoie?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:45, 13 August 2008
Nu exista nicio prevedere legala prin care sa fiti obligat sa deschideti punct de lucru.
In cazul in care activitatea se desfasoara la sediul social, se va autoriza acolo.
In cazul in care activitatea se desfasoara la beneficiari, se va autoriza in afara sediului social sau a sediilor secundare.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2008
Lăzăruţiu Lucian, Avocat
Fabricarea dintilor artificiali presupune o activitate de productie care nu se poate desfasura decat intr-un spatiu amenajat, la sediul social sau la sediu secundar.
In cazul in care executati dintii in alta tara atunci desfasurti activitatea de comert( cumparati si vindeti) prin urmare va trebui sa autorizati activitatea de comert cu ridicata pe care o puteti autoriza la terti(in afara sediilor).
va rog sa-mi spuneti, daca se poate, daca este necesar declararea punctului de lucru in situatia in care salariatii unei firme de constructii lucreaza pe diverse santiere din tara pe baza de contracte de lucrari si servicii. multumesc.
Din moment ce activitatea societatii se desfasoara la beneficiari, nu aveti obligatia de a deschide un punct de lucru.;)
multumesc mult.
eu pe contractele de munca am ca acestia isi desfasoara activitatea la sediul social si ma gandeam ca trebuie sa declar aceste puncte de lucru.
o zi cat mai placuta.

Alte discuții în legătură

Firmele prestatoare de servicii sunt obligate sa declare punct de lucru daca nu-si desfasoara activitatea la sediul social? miki15 miki15 As dori sa stiu in ce conditii o firma prestatoare de servicii este obligata sa-si declare punctul de lucru,daca aceasta nu desfasoara activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)
Srl fara punct de lucru rc_atlantis rc_atlantis Pot avea activitate pe firma daca sediul social este fara activitate si nu exista punct de lucru? As vrea ca sediul social sa fie stabilit la sediul unui birou ... (vezi toată discuția)