avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... transport rutier de marfa cu dubita frigorifica - 3,5 ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

transport rutier de marfa cu dubita frigorifica - 3,5 tone

AJUTOR!
Ipoteza de lucru:
Transport rutier de marfa (romania - italia – romania, deci UE) - alimente ambalate: conserve + produse din carne la vid, cu dubita frigorifica de 3,5 tone
Masina este proprietatea Sc X Srl din Romania. Marfa va fi adusa de la Sc Y din Italia catre SC Z din Romania. Deci avem 3 firme.
Intrebarile mele sunt:
1) de ce acte am nevoie? – autorizatii (sanitare sau de alta natura) cmr sau altceva?
2) Soferul care o va conduce trebuie sa fie angajatul societatii X sau nu e obligatoriu? Daca da, cu ce acte dovedeste dreptul de a conduce masina? Daca nu – idem?
SAAAR’NA PENTRU ORICE INFORMATIE/ SUGESTIE 

Alte discuții în legătură

Transport marfa international ue (uk) Raoul_mw Raoul_mw Buna ziua. O scurta intrebare as dori sa va adresez: ce documente sunt necesare pentru a transporta (legal) diverse produse in UK? Nu ma refer la cele ... (vezi toată discuția)
Contract de trnsport international cmr Pintico Pintico Va rog sa imi spuneti daca CMR-ul, contract de transport international, este denumit ca fiind document intracomunitar, atesta provenienta marfurilor, ca fiind ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu 2 probleme presman presman 1) Am o nelamurire, care este diferenta intre transportul de marfuri si distributia de marfuri (eventual paragrafe din legi daca exista) ? 2)Am (sau nu ) ... (vezi toată discuția)