avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Salariu jurist
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Salariu jurist

CAT CASTIGA UN JURIST CU 3 ANI VECHIME ,IN 2011 IN BUCURESTI ,ANGAJAT LA O FIRMA PARTICULARA?:-/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 9 Octombrie 2011
Poate castiga de la 1200 lei brut in sus ...:)
Poate a auzit careva ,,un jurist colaborator la o firma de recuperari are salariu plus un anumit procent din suma recuperata la un dosar? E bine sa fii jurist colaborator(recuperari creante)?Ce credeti?:-/
Se practica asa forma de salarizare ... insa aceasta este negociata cu angajatorul.
undeva in jurul a 2000 ron....depinde de firma
Raspuns corect:
In majoritatea cazurilor un jurist castiga cam 50% din cat ar trebui sa castige raportat la stresul de care are parte in nebunia legislativa din Romania.

Alte discuții în legătură

Calcul salariu de baza dupa schimbare spor vechime Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Cum se calculeaza noul salariu de baza, avand in vedere Legea 284 si 285 din 2010, pe urmatorul caz concret: salariu de baza in dec 2010 diminuat ... (vezi toată discuția)
Reesalonare din partea recuperatorilor de credite,va rog ajutor urgent :-s emilia08 emilia08 am facut un credit de nevoi personale in 2007 ,p 4 ani ,din mai multe motive nu am mai platit creditul din februarie 2010.M-au sunat cei de la firma de ... (vezi toată discuția)
Salariu + procent din vanzari adriancozma25 adriancozma25 Buna ziua, as dori sa stiu daca pe langa salariul brut lunar angajatorul poate oferi si un procent din vanzari, si poate fi specificat in contract? Daca ... (vezi toată discuția)