avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Am si eu o nelamurire: sotul meu a murit si sunt inca in concediu de crestere a copilului. Conform legii as putea beneficia si eu de pensie de urmas pana cand cel mai mic dintre copii implineste 7 ani sau in alte conditii- la care nu ma incadrez.
Intrebarea este daca intr-adevar as putea beneficia de aceasta pensie avand in vedere ca sunt in concediul de crestere a copilului si nu am niciun alt venit.
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor cristinal cristinal buna ziua, am o nelamurire privitoaire la pensia de urmas: in martie mamei mele i-a fost sistata pensia de invaliditate astfel incat la 53 de ani a ramas ... (vezi toată discuția)
dosar pensie Maya1980 Maya1980 Incercam sa i facem mamei dosar de pensie. 1. Ea cei drept a cotizat puțin, din anul 2000 nu mai lucrează. Din ce ne amintim ea a lucrat la cherestea ... (vezi toată discuția)
Reanceperea activitatii dupa concediul de ingrijire a copilului pana la 2 ani bubu09 bubu09 Buna ziua, Stiu ca se tot discuta pe aceasta tema, dar am un subiect mai delicat. Asadar, sunt inca in concediu de ingrijire a copilui pana la 2 ani ... (vezi toată discuția)