Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Am si eu o nelamurire: sotul meu a murit si sunt inca in concediu de crestere a copilului. Conform legii as putea beneficia si eu de pensie de urmas pana cand cel mai mic dintre copii implineste 7 ani sau in alte conditii- la care nu ma incadrez.
Intrebarea este daca intr-adevar as putea beneficia de aceasta pensie avand in vedere ca sunt in concediul de crestere a copilului si nu am niciun alt venit.
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor cristinal cristinal buna ziua, am o nelamurire privitoaire la pensia de urmas: in martie mamei mele i-a fost sistata pensia de invaliditate astfel incat la 53 de ani a ramas ... (vezi toată discuția)
dosar pensie Maya1980 Maya1980 Incercam sa i facem mamei dosar de pensie. 1. Ea cei drept a cotizat puțin, din anul 2000 nu mai lucrează. Din ce ne amintim ea a lucrat la cherestea ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas in caz de concubinaj PaulHaiducu PaulHaiducu Rugaminte! Ce trebuie facut de catre o persoana caruia i-a murit sotul pensionar, pentru a avea dreptul de pensie in continuare. Cei doi au stat impreuna, au ... (vezi toată discuția)