Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violarea de domiciliu

Buna seara. Am si eu o intrebare. Am fost mandatat de un propietar sa folosesc cum cred de cuvinta o mansarda ,dar un vecin care nu are nici un fel de act de spatiu la acea mansarda a intrat abuziv si si-a urcat niste lucruri intr-o incapere .il pot acuza de violare de domiciliu ? sau nu.mai ales ca sotia la instintat ca nu are voie sa urce acolo.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 8 Septembrie 2011
mansarda e priprietatea tuturor locatarilor sau a celui care v-a mandatat?
mansarda este a celui care m-a mandatat
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
tectonic75, utilizator
atunci sunt intrunite conditiile infractiunii de violare de domiciliu
iar daca spuneti ca va lipseste ceva se poate dovedi si furtul.
dacă mansarda este considerat spațiu comun ptr toți locatarii, nu putem vorbi de violare de domiciliu ptr că legea o prezumă a fi proprietate comună forțată a tuturor proprietarilor codominiului. dacă mandatarul dv-stră are titlu de proprietate și dv-stră vă aflați în posesia ei, da putem vorbi de violare de domiciliu.
mansarda nu este spatiu comun pt. toti locatarii sant singurul mandatar care o poate folosii
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
tectonic75, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate considera violare de domiciliu? Mircea Razvan Mircea Razvan Joi 30 sept.a.c. pe proprietatea mea si a tatalui meu a intrat un politist.A gasit acolo un meserias care repara la casa. A cerut voie sa intre.Acestia ... (vezi toată discuția)
Are dreptul sa o faca???? Vicentiu38 Vicentiu38 salautare la toata lumea, in urma cu 5 ani am divortat ramanand sa facem partajul ptr ca avem o casa cumparata impreuna pe numele la amandoi. nu am facut ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii capsunar capsunar Buna ziua, Am o problema cam ciudata.Sunt plecat din tara si am lasat in urma o casa al carui proprietar sunt.Alaturi are casa sora mea.Este in divort si ... (vezi toată discuția)