Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

leasing

Buna ziua!
Suntem in posesia unui autoturism Opel, luat in leasing de la [editat]. Masina e achitata integral insa nu o putem folosi pentru ca certificatul a expirat. Daca mai sunteti in situatia asta sau stiti cum ar trebui procedat astept un sfat. Multumesc mult de tot!
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism luat in leasing BARBU ANA BARBU ANA am nevoie de un sfat,un coleg de la munca mi-a propus sa facem schimb de masini,eu am un opel astra an 98,el un logan an 2008 si sa-i mai dau o diferenta in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea autoturismului de la firma de leasing ana antonia ana antonia Buna seara, In anul 2007 am incheiat un contract pe 4 ani cu firma [EDITAT] Leasing pentru achizitionarea unui autoturism. In septembrie anul acesta am ramas ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu firma de leasing Nicu1989 Nicu1989 Buna ziua, Am o problema cu firma de leasing. Pe scurt, am achizitionat in 2014 un autoturism pe persoana juridica, cu fideiusor, in leasing, de la Credit ... (vezi toată discuția)