Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

factura de energie electrica necuvenita

O persoana care a lucrat la Electrica SA , in statia de furnizare a energiei electrice, iesita la pensie de mai multi ani, a primit ,acum in 2011 , o factura de energie electrica pe numele sau, cu adresa de la vechiul loc de munca, . Aceasta persoana, in timpul serviciului a locuit la acea adresa dar acum nu mai locuieste si nici nu mai lucreaza acolo de ani buni, fiind iesit la pensie. S-a prezentat la sediu Eon si i s-a spus ca trebuie sa plateasca. Cum e posibil ca dupa atatia ani sa i se emita o factura de valoare mare ? Ce ar trebui sa faca?

Alte discuții în legătură

Furt de curent in care electrica nu se implica sabin cj sabin cj Furt de energie electrica Am domiciliul într-o locuinţă foarte veche de două camere într-o curte cu mai multe familii. De mai multi ani sunt într-un ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari- plata taxa tv+radio zamcanuvictoria zamcanuvictoria Luna trecuta am primit factura de la E-on pentru consumul de energie electrica pe asociatie avand inclusa in ea si taxa radio +tv. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am ... DTonik DTonik În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am reziliat contractul de energie electrică a două contoare, și contractul a fost trecut de ... (vezi toată discuția)