avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia nr. 19/2011 a Inaltei Curti de Casatie si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia nr. 19/2011 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie

Buna seara. As dori punctul d-voastra de vedere,in legatura cu Decizia 19,din 17-10-2011 a Inaltei Curti De Casatie Si Justitie.CNPP este obligata sa puna in aplicare aceasta decizie? Multumesc mult.
Discutam cel mai devreme dupa ce poate fi vizualizata pe site-ul ICCJ sau dupa publicarea ei in Monitorul Oficial. Reveniti in acest topic, nu deschideti unul nou, va rog frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia nr.19/2011 a ICCJ

[ link extern ]

Eu nu interpretez.
Carp Mircea a scris:
Decizia nr.19/2011 a ICCJ
[ link extern ]

Domnule Carp, orice decizie are trei parti: practica, considerente si dispozitiv.


Carp Mircea a scris:
Eu nu interpretez.

Deocamdata nu aveti ce.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-as ruga sa ma anuntati in legatura cu aparitia Deciziei nr. 19 a ICCJ,in Monitorul Oficial. Sotia mea a lucrat in acord si nu i s-a luat in considerare adeverinta de la locul de munca.Va multumesc mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am aflat ca Decizia 19 a ICCJ a fost publicata in Monitorul Oficial nr.824 din 22-11-2011. Credeti ca se va pune in aplicare? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sporurile si acordul global in decizia de pensionare limita de varsta carmen ion carmen ion Sotul meu a primit decizia de pensionare la limita de varsta.Sunt niste nelamuriri. Se specifica ,insa, ca adeverinta pe care a anexat-o (sporul de noapte) nu ... (vezi toată discuția)
Decizia iccj 19/2011 wap54 wap54 La Curtea de apel Craiova sunt respinse dosarele in care se solicita recalcularea pensiilor dupa veniturile brute realizate pana in anul 2001 dupa adeverintele ... (vezi toată discuția)
Recurs in interesul legii, recurs iccj-decizia nr. 19 din 10 decembrie 2012 rududoo rududoo A. Decizia nr.19/10.12.2012 a Înaltei Curti de Casatie si Justitie privind recursurile in interesul legii, referitoare la interpretarea si aplicarea ... (vezi toată discuția)