avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto

Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica cu doua societati de inchirieri auto (rent a car) in aceeasi perioada si in ce conditii
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexoxox , utilizator 10:11, 22 Septembrie 2019
Solutia ar fi un contract tripartit, in care cele doua societati sa fie comodatari si sa imprumute impreuna bunul.
ma puteti ajuta cu un model de contract tripartit va rog? nu stiu cum sa stipulez in contract timpul de folosinta a masinii :(
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult, :)
m-am tot gandit ca sa nu ma complic, daca as da in comodat masina la o singura persoana juridica - X, ( in contract stipulez ca sunt de acord sa o subcontracteze) care la randul ei ar da in comodat la a doua persoana juridica - Y, ar fi legal?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Leasing autoturism impune cod caen inchiriere masini? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua Am un contract leasing pe un autoturism pe firma. Am auzit o discutie ca acest lucru impune ca trebuie sa am cod CAEN de inchirieri masini? Stie ... (vezi toată discuția)
Pfa inchiriere autoturisme barbucosmin1984 barbucosmin1984 Buna ziua Ma numesc Barbu Cosmin si am deschis un PFA care are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme cod caen 7711 .am o nelamurire masinile pe ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina in regim de taxi Dalia Nico Dalia Nico Bună ziua. Doresc sa închiriez mașina, proprietate personala unei firme de taxi sau închiriere masini in schimbul unor beneficii financiare. Se poate face ... (vezi toată discuția)