avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solutionarea revizuirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solutionarea revizuirii

sint la al doilea termen de judecata la curtea de apel intr-o cauza revizuire decizie curtea de apel privind legea 221/2009 . am descoperit inscrisuri noi. atunci pot cere instantei de revizuire constatarea caracterului politic al noului inscris adus ca proba , adica se judeca pe fond instanta judecind un act de stabilire a domiciliului obligatoriu descoperit intre timp . In final solutionarea se face prin constatarea caracterului politic al actului si in continuarea se judeca pretentii materiale in urma acestei stramutari sau se trimite cauza spre rejudecare avind acest inscris. practic solutia instantei de revizuire merge in cazul constatarii caracterului politic si in continuare cu stabilirea pretentiilor materiale in consecinta sau se anuleaza decizia revizuita si se trimite la instanta de apel tot curtea de apel pentru rejudecare pe baza noilor probe ?

Alte discuții în legătură

Durata rejudecare proces partaj bunuri comune mere mere Buna ziua, As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani. Procesul de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)
Instanta de apel judeca mai intai apelul, apoi fondul? aidu aidu Am formulat motive de apel, solicitand anularea hotararii de fond si trimiterea la alt tribunal, iar, in subsidiar, sa rejudece fondul. Curtea de Apel va ... (vezi toată discuția)
Revizuire dosar penal pici80 pici80 ce este revizuirea unui dosar penal? (vezi toată discuția)