avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea linistii si ordinii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea linistii si ordinii publice

Buna seara! am o problema veche cu patronul unui bar. da foarte, foarte tare basul din asa - zisul bar (un fost vagon). are un orar de functionarea de luni pana joi, de la ora 7 la ora 23, iar vineri, sambata si duminica de la ora 7 pana la ora 3 dimineata! nu e izolat fonic acest bar si deranjeaza muzica. a fost politia de multe ori, dar nu s-a rezolvat nimic. ce putem face?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 16:02, 9 Decembrie 2011
il dati in judecata alta cale nu exista
annajanette a scris:

il dati in judecata alta cale nu exista

Te rog frumos sa ne spui si noi pentru ce ar putea sal dea in judecata!!! Chiar sunt curios, ce actiune are impotriva nesimtitului care da muzica tare?
Pe abuz de drept si depasirea limitelor normalei vecinatati
Sesizati oficial serviciul specializat din cadrul primariei,care in astfel de situatii dispune sanctiuni pecuniare substantiale
Aberatii...
Nu are nicio legatura abuzul de drept cu muzica data tare:))) Poate sa fie abuz de drept faptul ca Deiuta trimite acolo la vagon politia fara motiv!!
Datul basului tare tine de ordinea publica....


Iar depăşirea inconvenientelor normale ale vecinătăţii are legatura cu exercitarea abuziva a dreptului de proprietate... Nu cu sonorizarea.

Nu mai dezinformati!!!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)
Market express la parterul blocului B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, Locuiesc la etajul 1 al unui bloc ce gazduieste la parter un market express. Din pacate am mari probleme cu sistemul lor de sonorizare ce ma ... (vezi toată discuția)
Bar langa birou AureliaStamate AureliaStamate Buna ziua! Langa biroul firmei noastre este un bar. Acuma ceva timp au venit de la acel bar si ne-au rugat sa faca niste masuratori. Le-am dat voie. Au ... (vezi toată discuția)