avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamare angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamare angajator

buna seara,
Sunt barman,patronul nu-mi da voie sa imi verific inventarul!! e gestiunea mea,dar totusi daca o tura vrea sa ma scoata bine la inventar o face dak nu ma scoate lipsa ,fara dreptul de a avea acces la borderoul de inventar (caiet) sa vad si eu dak chiar am iesit lipsa sau nu! Acum vrea sa ma concedieze pt ca i-am cerut sa-mi arate caietul de inventar. Ce ma sfatuiti? Cui pot sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 22:14, 13 Noiembrie 2011
Politiei economice de pe raza localitatii sau judetului de unde este barul!
multumesc pentru sfat!
Depuneti plangere in acest sens la Garda Financiara.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator
Superrr .. pentru concediere trebuie sa se adreseze Politiei economice ... :slap:

1. Pentru nereguli savarsite n domeniul finanaciar -contabil va puteti adresa Garzii Financiare, Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei etc.

2. pentru nereguli savarsite in domeniul relatiilor de munca , securitate si sanatate in munca va puteti adresa ITM-ului sau Inspectiei Muncii.

3. In cazul in care va concediaza , aveti dreptul de a contesta in instanta decizia de concediere in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia.
multumesc pentru sfat!

Alte discuții în legătură

Demisie fortata si amenintari. sukaru21 sukaru21 Buna ziua! Am fost angajat la un magazin impreuna cu o alta colega, iar in urma cu cateva zile am fost obligata sa imi dau demisia (nestiind ca acest lucru ... (vezi toată discuția)
Curiozitati despre contracte de munca si evaziune fiscala gabykamy gabykamy buna ziua ma numesc simona si am lucrat 9 luni la un magazin mixt .de ieri mau dat afara fara un motiv bine intemeiat ,dar fara sa mi fi facut contract de ... (vezi toată discuția)
Procedura control politia economica RARY RARY Reprezit o institutie publica si in anul 2008 am desfasurat o investitie ( contract de lucrari ) . La scurt timp cei de la politia economica au ... (vezi toată discuția)