IONELAP 
	    	Utilizator

IONELAP 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

Am preluat un spatiu comercial, utiliat. Proprietarul are pretentia ca in contractul de inchiriere pe care urmeaza sa-l semnam sa fie inclusa o clauza prin care sa ma oblige sa achit toate utilitatile din trecut. Eu nu vreau sa semnez asa ceva.
Intrebarea mea este: pot ramane pe vechiul contract de inchiriere (al fostilor administratori) care este valabil pana in iunie anul urmator?
 caimacus 
	    	Utilizator

caimacus 
	    	Utilizator	    

IONELAP 
	    	Utilizator

IONELAP 
	    	Utilizator	    

IONELAP, utilizator
 IONELAP, utilizator 	
			 Ramona24	                   

Salut!
iN C ONTRACTUL CADRU DE  INCHIRIERE SUNT  STABILITE  ANUMITE  CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA  LA  RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
	                    Ramona24	                   

Salut!
iN C ONTRACTUL CADRU DE  INCHIRIERE SUNT  STABILITE  ANUMITE  CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA  LA  RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)

gadela	                   

In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)
	                    gadela	                   

In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)

carmen silva	                   

S-a inchiriat un imobil compus din 4 camere unei persoane.
La momentul respectiv contractul s-a facut astfel:
" X in calitate de proprietar inchiriaza ... (vezi toată discuția)
	                    carmen silva	                   

S-a inchiriat un imobil compus din 4 camere unei persoane.
La momentul respectiv contractul s-a facut astfel:
" X in calitate de proprietar inchiriaza ... (vezi toată discuția)