avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatii mapn
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatii mapn

Buna ziua. Am o nelamurire ...angajatii mapn(militarii) au voie sa aiba si alte venituri inafara de salariu? Da nu ai voie as dori si eu o reglementare in acest sens. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bani mapn gatsbi gatsbi Buna ziua.am o mare nelamurire cu privire la banii pt vizitarea familiei ce se alocau de catre mapn tuturor militarilor indiferent de grad,conform L17 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am și eu o nelămurire! sunt cadru militar (pompier). ... John39 John39 Buna ziua,am și eu o nelămurire! Sunt cadru militar (pompier). Înainte de a ma muta la Anl acum 1 an, am primit 8 ani de zile bani pt chirie! De când ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie alimentară M&E&S&A M&E&S&A Buna ziua.As dori să știu dacă misiunile în Afganistan se iau în considerare la pensia alimentară minor.Stie cineva care ar fi salariul minim(net) pe ... (vezi toată discuția)