avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sng

te poti inscrie la INM daca esti absolvent al SNG(parctica Judiciara 5 ani dupa terminare SNG) si ai studii superioare nu de specialitate juridica,orice alta speciallitate.multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulia Toader , Consilier juridic 11:06, 1 Decembrie 2011
La INM te poti inscrie daca ai studii superioare juridice. Nu conteaza vechimea in specialitate juridica ci doar sa fii licentiat in drept.
ms!
Cine e absolvent de SNG are NEAPARAT si studii juridice. Din cate stiu eu este conditie eliminatorie la admiterea la SNG.
eu mam uita pe siteul lor si acolo specifica de grefieri cu studii superioare juridice dar si grefieri cu studii de alta specialitate(si cu studii medii) ce au au dreptul sasi aleaga instanta judecatoreasca sau parchet
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
tblack21, utilizator
pentru admiterea la SNG e sunt de ajuns codurile si procedurile sau e nevoie sa consultam si alte lucrari de specialitate ale unor diferiti profesori?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
tblack21, utilizator

Alte discuții în legătură

Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri roxana91 roxana91 Buna, sunt noua pe aici, si am si eu o mare intrebare. Am terminat Stiinte Ecomonice si vreau sa stiu daca pot sa ma inscriu pentru la anul la SNG. In ... (vezi toată discuția)