Am fost pus in posesie de executor judecatoresc in baza hotararii civile definitive si irevocabile(instituita executorie).Am depus toata documentatia la registratura generala si directia de impozite si taxe a primariei ptr deschidere rol fiscal.Am intrebat la directia de impozite si taxe(am asteptat 30 zile calendaristice) cuantumul impozitului pe teren, raspunsul primit fiind negativ deoarece cei de la cadastru le-au comunicat ca este pus in posesie alta sau alte persoane pe terenul meu.Va rog respectuos spuneti-mi ce trebuie sa fac mai departe ca sunt disperat(de 10 ani isi bat joc de mine cei de la primarie).Va multumesc anticipat si multa sanatate.
Punere in posesie
adamchelsoi
Am fost pus in posesie de exec judecatoresc in baza sentintei civile definitive si irevocabile.Am depus la registratura primariei toate actele(din nou)pentru ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila
adamchelsoi
Am sentinta civila definitiva si irevocabila prin care obliga primaria sa ma puna in posesie.Sentinta este legalizata si instituita executorie.Am depus actele ... (vezi toată discuția)