razvan_c 
	    	Utilizator

razvan_c 
	    	Utilizator	    

bogdinel 
	    	Utilizator

bogdinel 
	    	Utilizator	    

ContSters229758 
	    	Utilizator

ContSters229758 
	    	Utilizator	    

bogdinel 
	    	Utilizator

bogdinel 
	    	Utilizator	    

Bogdan88	                   

Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdan88	                   

Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)

dezorientat 	                   

Sunt diagnosticat ca seropozitiv si mi-as dori o cariera in aviatie ca pilot.Problema este ca pe unde am intrebat(armata-medicina muncii) daca ... (vezi toată discuția)
	                    dezorientat 	                   

Sunt diagnosticat ca seropozitiv si mi-as dori o cariera in aviatie ca pilot.Problema este ca pe unde am intrebat(armata-medicina muncii) daca ... (vezi toată discuția)

ANDREI NICOLAE	                   

sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
	                    ANDREI NICOLAE	                   

sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)