In 1975 am fost infiat de parintii adoptivi,la virsta de 13 ani sau despartit ramanind cu tata,in instanta sa stabilit sa ramana apartamentul(cumparat de amandoi)unde raman si eu.Ulterior tata a despagubito pe mama cu o suma modica.8 ani am stat singur cu tata.Dupa ce m-am insurat m-am mutat cu chirie,iar dupa 1 an sa recasatorit si el facind un copil.Apartamentul a fost inchiriat de tata unei firme pina acum 2 ani.In tot acest timp tata sa folosit de toti banii luati din chirie.In urma cu 6 ani tot cu banii din chirie am cumparat (tata)un teren pe care mi-am construit o casa fara nici un ajutor.La ora actuala apartamentul a fost vindut fara macar a ma intreba,casa construita de mine a fost trecuta pe rol nevestei,tata nemai aparind nicaeri,iar acte pe casa nu vor sa imi faca sub nici un fel.
Intrebarea mea este:cum procedez ca sa pot sa imi fac acte pe casa pe care am construito fara nici o alta pretentie.
Ce drepturi am?
vasile s
Buna ziua!Am 61 de ani .M-am casatorit in anul 1974 si am convietuit cu fosta sotie pana in anul 2000(28 de ani).In anul 2000 am plecat de acasa din cauza ca ... (vezi toată discuția)