george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

antidote	                   

Buna ziua
In data de 10.12.2010 am circulat fara rovigneta pe DN1. Pe 07.06.2011 mi s-a intocmit procesul iar astazi 23.06.2011 mi-a fost ... (vezi toată discuția)
	                    antidote	                   

Buna ziua
In data de 10.12.2010 am circulat fara rovigneta pe DN1. Pe 07.06.2011 mi s-a intocmit procesul iar astazi 23.06.2011 mi-a fost ... (vezi toată discuția)

paulbesttok	                   

Am circulat de la inceputul anului [2011] fara rovineta.Au inceput sa vina amenzile [dupa 6 luni prima]cam cate 2 pentru fiecare luna,pana acum sunt 8.
    ... (vezi toată discuția)
	                    paulbesttok	                   

Am circulat de la inceputul anului [2011] fara rovineta.Au inceput sa vina amenzile [dupa 6 luni prima]cam cate 2 pentru fiecare luna,pana acum sunt 8.
    ... (vezi toată discuția)

Simona Anghel Nagy	                   

Cum se contesta o amenda pentru lipsa rovignetei de catre o persoana care nu a fost in locul si data mentionate in procesul verbal? (vezi toată discuția)
	                    Simona Anghel Nagy	                   

Cum se contesta o amenda pentru lipsa rovignetei de catre o persoana care nu a fost in locul si data mentionate in procesul verbal? (vezi toată discuția)