avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate de la o sesizare la tribunal - pot sa dau in judecata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

de la o sesizare la tribunal - pot sa dau in judecata o angajata a unei banci?

Buna seara!Acum o saptamana am avut o neplacere la o sucursala [editat - a unei banci],unde o angajata nu a dorit sa ma ajute cu o adresa de inchidere a unui cont de card si nici macar nu a vrut sa imi dea un numar de telefon la care sa pot suna,si nici nu mi-a spus ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi inchide contul.Dupa o discutie telefonica cu o angajata de la o alta sucursala am reusit sa rezolv respectiva problema.Dupa acest lucru am facut o sesizare telefonica cu privire la comportamentul acelei angajate,urmata de o alta sesizare trimisa pe adresa de email a bancii.Dupa cateva zile respectiva angajata a bancii care nu a vrut sa ma ajute a inceput sa ma sune pe telefonul fix de acasa,apoi a sunat-o pe soacra mea,iar in cele din urma a sunat la locul meu de munca si a vorbit cu directoarea pentru a-mi face probleme spunand ca daca nu imi retrag acea sesizare ea poate merge mai departe.Am refuzat sa imi retrag acea sesizare si a inceput sa imi sune colegii de munca pe care ii cunostea continuand cu aceleasi presiuni.In cele din urma mi-a transmis prin directoarea de la mine de la munca ca si-a angajat avocat si ca ma va da in judecata.intrebarea mea este urmatoarea:de ce anume ar putea sa ma acuze si ce ar trebui eu sa fac in continuare?pentru ca nu am chef sa fiu tarat prin tribunale si procese.as putea sa o dau si eu in judecata?Va multumesc si astept un raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 10:59, 7 Ianuarie 2012
pai mai povestiti si astea intr-o alta sesizare la directorul sucursalei.. altceva nu prea aveti ce face
acum nu stiu ce sa zic,dar mi se pare ca pana la urma acea angajata e si director de sucursala.si daca totusi ma da in judecata ,de ce ma poate acuza si cum ma pot apara?
Ca a fost o sesizare mincinoasa si prin asta i-ati adus prejudicii..
Nu inteleg acum ce doreste.. cum sa retrageti sesizarea ?
Va poate acuza de ce vrea ea, de la calomie si afectarea imaginii personale până la viol. Conteaza cum probeaza cele spuse.
oricine are un sef ... faceti o noua plangere la seful ei

Alte discuții în legătură

Lipsa de bun simt fata de client alonso_first_one alonso_first_one Buna seara!zilele trecute am fost la o sucursala [Editat - a unei banci] pt.a lua o adresa de inchidere a contului de card.(necesara pt a-mi lua banii de la o ... (vezi toată discuția)
Problema cu pontajul salariatului !!! LOPY LOPY Buna ziua, sunt angajat al unei societati din Bucuresti, care are sucursale in mai toate orasele tarii. Locuiesc in provincie, si la revenirea din concediu ... (vezi toată discuția)
Nemotivat de la locul de munca ..sorin, ..sorin, In anul 2019 luna mai am avut o probleme de familie, soția a fost internată în spital aproximativ 3 luni, pe la sfârșitul luni mai a trebuit să merg la ... (vezi toată discuția)