Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pentru plecare franta - concediu fara plata

buna ziua am si eu o intrebare,lucrez cu contract de munca perioada nedeterminata as dori sa-mi i-au concediu fara plata pentru a pleca la munca in franta dar angajatorul tate care trimite in franta vrea sa-mi faca carte de munca se poate fara a intrerupe activitatea la societatea unde lucrez asta pentru ca nu mise face contract de munca decit pentru un an si as dori dupa ce mi-se expira contractul sa revin la vechiul loc de munca

Alte discuții în legătură

Pt a lua somaj jax jax Buna ziua. Lucrez de 1 an si 7 luni la o firma am fost angajat din somaj, patronul a beneficiat 12 luni de subventie si trebuia sa ma tina minim 3 ... (vezi toată discuția)
Inlocuire angajata in crestere copil pe perioada nedeterminata GeoNeagu GeoNeagu Buna ziua! Sunt angajata pe perioada nedeterminata si urmeaza sa intru in prenatal si ulterior in concediu crestere copil. Firma la care lucrez a decis sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim coolgirl2013 coolgirl2013 In scurt timp va trebui sa plec din firma deoarece va reveni o pers cu aceeasi functie cu mine din concediu crestere copil, eu avand contract pe perioada ... (vezi toată discuția)