avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua

As dori va rog sa ma ajutati cu o mica problema. Un bun prieten de-al meu doreste sa-si infiinteze o firma de detectivi. Cum trebuie sa procedeze, care sunt pasii?
Va multumesc, George.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:33, 9 Ianuarie 2012
Va parcurge pasii normali pentru infiintarea unei societati comerciale, Mai mult de atat societatea trebuie sa aiba obiect de activitate singular - cod CAEN 8030 activitati de investigatii, a se vedea art. 2 alin. 2 din legea 329/2003 privind profesia de detectiv particular. Cu alte cuvinte nu mai puteti desfasura alte activitati, spre exemplu comert, productie etc.
In completare: pasii pentru infiintarea societatii si documentele necesare le gasiti pe site-ul oficului registrului comertului, la rubrica formalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma detectivi NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, O firma de detectivi privati poate presta si servicii de formare profesioanla - cursuri de detectivi in cadrul aceluiasi cod CAEN, sau este ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate profesia de avocat cu cea de detectiv particular ContSters172951 ContSters172951 Buna ziua , stie cineva daca legea prevede posibiliatea ca o persoana sa aiba 2 calitati in acelasi timp si anume cea de avocat si in paralel sa aiba si o ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet individual detectivi particulari blondutul blondutul Buna ziua, Ma numesc Cristian si va rog daca ma puteti lamuri in urmatoarea speta. Am obtinut atestatul de detectiv particular urmare a examenului sustinut ... (vezi toată discuția)