Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare sef serviciu

Cum se calculeaza salariul unei functii publice de conducere - sef serviciu, daca in cadrul institutiei nu avem o functie similara . Cum se aplica indemnizatia de conducere ?
Daca se aplica la salariul functiei publice detinuta anterior , va rezulta un salariu mai mic decat al unui consilier superior care era in treapta 1 dupa legislatia veche.

Alte discuții în legătură

Trepte de salarizare conf legii 330 klausz klausz Treapta mea actuala de salarizare este sef birou 1.Pana la Legea 330/2009 am fost superior 3.Intrebarea mea este daca eu nu mai pot avansa in trepte, datorita ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public de conducere elenacapricorn elenacapricorn A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere? Cazul meu: -functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)