avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare sef serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare sef serviciu

Cum se calculeaza salariul unei functii publice de conducere - sef serviciu, daca in cadrul institutiei nu avem o functie similara . Cum se aplica indemnizatia de conducere ?
Daca se aplica la salariul functiei publice detinuta anterior , va rezulta un salariu mai mic decat al unui consilier superior care era in treapta 1 dupa legislatia veche.

Alte discuții în legătură

Trepte de salarizare conf legii 330 klausz klausz Treapta mea actuala de salarizare este sef birou 1.Pana la Legea 330/2009 am fost superior 3.Intrebarea mea este daca eu nu mai pot avansa in trepte, datorita ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public de conducere elenacapricorn elenacapricorn A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere? Cazul meu: -functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)