avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizitare minor

Am o problema mare cu justitia mamei in romania. Sunt un tatal din germania si lupt pentru un program de vizitare minor. Acum am pierdut doua procese care au fost o glume. Judecatoare a rugat parata sa traduce de doua ori pentru ca nu a ajuns nici un interpret. N-a interzis bunica sa vorbeasca in fata instantei si o influenceaza pe parata. Bunica n-a fost martora dar a vorbit 5 minute in fata intanta. Acum judecatoarea a stabilit un program de vizitare numai in prezenta mamei (fara motiv numai in prezenta ei). Am dreptul sa-l vizitez pe fiul meu in fiecare miercuri si a doua sambata - in timpul acesta mama lui lucreaza. Ati auzit asa ceva? Un program de vizitare cand ambii partinti lucreaza?
Cel mai recent răspuns: Lisa_38 , utilizator 09:33, 6 Noiembrie 2008
Stimate domn,
ne-ati intrebat daca am mai auzit asa ceva?Da, am mai auzit pentru ca tara aceasta se numeste Romania si traducerea acestui nume este "tara tuturor posibilitatilor"si aceasta se traduce in "orice este posibil"#-o
Stiati ca in Romania 80% din judecatori sunt femei? sa nu va asteptati ca acestea sa vada in primul rand binele copilului, ci vor vedea intotdeauna (aproape intotdeauna) binele femeii :stunned: Nu are nimic a face cu justitia !
Din pacate, binele copilului nu conteaza si cu atat mai putin legatura tatalui cu acesta. Asa s-au despartit sute si sute de copii de tatii lor !
Cautati un avocat si incercati sa refaceti programul de vizitare a minorului.
Va dorim succes !
Pana acum m-am gandit ca exista numai o judecatoare pentru ca in ambele procese am avut aceasi doamna cu umor. Unde trebuie sa ma ascund sa intalnesc un judecator la tribunal? Sau cat trebuie sa platesc la cine? :D

Acum as vrea sa fac o plangera la minesterul justitiei pentru ca procesul n-a fost conform cu legia. Motivul meu este ca in acest forum am auzit des ca un recurs la curte de apel de obicei nu va schimba nimic.

Sunteti de acord?
Sunt in aceeasi situatie! Se pare ca in Romania se poate orice. Si eu lupt de un an sa am drept de vizitare care sa fie respectat si ... pana acum mare lucru nu am facut, se tot amana procesele, iar eu trebuie sa astept si sa am rabdare. Si eu sunt in recurs pentru drept de vizitare si se vine cu tot felul de piedici pentru a se prelungi procesul. Mie mi s-a spus ca fiind catolic, Craciunul si Pastele nu inseamna nimic si deci nu am de ce sa cer copilul.....????!!!!!!! In concluzie, ce e de facut?
Stimate domn,
chiar daca considerati ca pentru acest tip de proces nu este nevoie de avocat, totusi va sfatuim sa cautati un avocat specializat in dreptul familiei.Pe de alta parte aveti nevoie de un avocat care crede cu adevarat in dreptul copilului si al tatalui, de a avea o relatie unul cu celalalt, altfel veti continua procesul pana la epuizare si in general solutia data de instanta este una care nu are nimic a face cu justitia si cu atat mai putin cu drepturile copilului.
[...]
Va dorim succes !
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat
Cativa oameni in romania chiar sunt impertinenti si fara cunostinte - tribunalul crede ca singura petrecere a catolicilor este carnavalul?
Si eu ma astept sa am multe probleme cu justitia oarba in viitor dar am incercat sa trezesc cateva persoane responsabile si nu vreau sa astept linistit acasa. Am intrat in asociatia tatilor din romania si voi lupta in fiecare zi ca situatia in romania sa se schimbe. Nu voi mai accepta ca judecatorii sa isi bata joc de tatii in romania.

EU_RO_PA - inseamna ca judecatoarii neobjectivi au voie sa plece.

Daca doriti sa ma contactati sa luptam impreuna - kg@rodeko.de

Alte discuții în legătură

Cum poate tatalsa obtina custodia copilului? Bbk Bbk Buna ziua! As dori sa ma ajutati daca se poate cu cateva raspunsuri privind un caz un pic dificil din punctul meu de vedere. Cunosc un ... (vezi toată discuția)
Atribuire drept de vizitare copil minor Aysha Aysha Subiectul pe care vreau sa-l abordez a mai fost discutat, dar cum fiecare subiect are particularitatile lui... nu am reusit sa ma regasesc in niciunul din ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor Alva Alva Buna ziua. Sunt divortata de 1 an si am spre crestere si ingrijire pe fiica mea, in varsta de aproape 4 ani. Tatal ei solicita a obtinut dreptul de a o lua la ... (vezi toată discuția)