avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cate preturi pot fi pe o eticheta, la reduceri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cate preturi pot fi pe o eticheta, la reduceri succesive de pret?

Va rog sa ma lamuriti in legatura cu etichetele de pret pe produse textile la reduceri de pret. Daca ai redus pretul, ai barat pretul initial si ai pus noul pret redus, la o noua reducere poti sa faci acelasi lucru? Adica pot sa apara pe o eticheta preturile barate de la reduceri succesive sau obligatoriu numai un pret barat si un pret activ? Cei de la protectia cumparatorului spun ca numai doua preturi, dar in magazine exista si etichete cu toata succesiunea reducerilor de pret, pentru atragerea cumparatorului. As vrea sa stiu cum este corect si legal. Multumesc pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)
Soldari - reducere de 75% dupa reducere 50% igabimutu igabimutu Buna ziua, a inceput perioada reducerilor. Afisez pe geam \" reduceri de pana la 75% Inainte de aceasta perioada de reduceri, am avut un produs la un pret ... (vezi toată discuția)
Reduceri de preturi la produsele unui magazin online Alex Barbosa Alex Barbosa As dori sa aflu raspunsul asupra mai multor aspecte legate de functionarea magazinelor online. Chiar si contracost, am cautat insa pe net si nu am gasit pe ... (vezi toată discuția)