avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator

am o problema destul de complicata! 2 persoane doresc sa infiinteze o firma si doresc ca administratorul acesteia sa fie o a treia persoana, dar viitoruladministrator a avut probleme in timpul in care a fost asociat unic la o a alta firma (evaziune fiscala, a primit o amenda administrativa). Intrebarea este, poate aceasta a treia persoana sa indeplineasca aceasta calitate de administrator? va rog
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2008
incepatorius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mirona Filipoiu , Consilier juridic 11:54, 30 Octombrie 2008
incepatorius, asta sună ca bancul ăla cu Bulă elev:

- Doamna profesoară, sunteţi obsedată...


Cei doi vor o firmă, sau un exhaustor de impozite şi taxe? Ce-i opreşte să caute un administrator cu frica de lege?
Asta e.... va doriti ca o persoana care a primit o amenda pt evaziune fiscala sa fie administratorul firmei dvs? ma pune pe ganduri... nu cumva a facut evaziunea pt a investi in viitoarea dvs firma? sau este un viitor asociat?
va e greau sa gasiti unul "curat"?
am pus o intrebare serioasa, credeam ca asa e si situl, nu e site de bancuri. E TATAL meu, aveti vreo problema cu asta?




va multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2008
incepatorius, utilizator
Salut!
Cred ca ar fi fost bine sa fi specificat acest fapt de la inceput. Oricine ti-ar fi raspuns in acest mod pentru ca nu ai prezentat situatia exact. E firma dvs,iar daca asociatii sunt de acord, puteti angaja pe oricine are pregatirea necesara.
Verificati cazierul fiscal si daca acea amenda nu a fost trecuta in cazier poate fi Administrator.

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar infiintare firma, administrator terminus1 terminus1 Buna seara, Am o neclaritate, citind diverse site-uri, forum-uri, chiar discutand cu diverse persoane inca sunt in neclaritate cu urmatoarele: Pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Incasare bani fara factura alexandru-1981 alexandru-1981 Buna seara, As dori sa stiu daca se poate ce se intampla daca cineva oferea servicii (fara firma, contract) si incaseaza bani, dar nu ofera factura si nu ... (vezi toată discuția)