avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata in REVISAL

Buna.Am o societate comerciala care in luna ianuarie 2012 are cativa angajati care sunt pe concediu fara plata toata luna,trebuie sa declar si in revisal?
Daca da,in cat timp pot declara in revisal?(cererile au fost aduse in 25.01.2012)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 27 Ianuarie 2012
Da, se declara in Revisal in maxim 20 de zile de la data modificarii, adica de la data intrarii in fara plata, vezi art. 3 din legea 500.
Declarati in zilele urmatoare in revisal. Aveti maxim 20 zile la dispozitie.
Nu exista niciun termen de 20 de zile pentru transmiterea suspendarii c.i.m. ... HG nr.500/2011 la art.4 alin.1 lit.c prevede ca , perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale e inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii;

In speta, daca suspendarea c.i.m. a inceput la 01.01.2012 ..atunci ultima zi de transmitere prin REVISAL este 30.01.2012, inclusiv.
absentele nemotivate se trec in REVISAL?
Dar un concediu medical de 5 zile se raporteaza in REVISAL?

Alte discuții în legătură

Suspendare cim pentru nemotivate mihaela_1968 mihaela_1968 Un salariat a lipsit 3 zile nemotivat, a treia zi fiind azi, dar seful direct a anuntat abia azi. Pot sa-i suspend CIM retroactiv, sau ii suspend incepand de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim in revisal romservinvest romservinvest Bună dimineata, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am operat în revisal o suspendare a contractului individual de muncă pentru ... (vezi toată discuția)